Rob Boele en Frank Laurentius over aanstaande Schoonmaakgolfdag: “Bijzonder branche-evenement”


Wie een dagje sportend wil netwerken, wie Nederlandse beste golfer wil ontmoeten en van hem wil leren, wie in ontspannen sfeer met branchegenoten wil praten, blokkeert direct 17 september in zijn of haar agenda. “De Schoonmaakgolfdag is een ideaal platform om vakgenoten te ontmoeten en met elkaar te praten over alledaagse schoonmaakzaken. En ondertussen een balletje afslaan”, enthousiasmeren Rob Boele en Frank Laurentius, de directeur-eigenaars van Consensus Services.


Voor het tweede jaar op rij is Consensus Services een van de drie hoofdsponsors van de Schoonmaakgolfdag. In deze periode vorig jaar maakte het nieuwe Consensus haar opwachting: “We zijn nu een jaar verder, Consensus is verrijkt”, concludeert Rob.

“We zijn een volwaardig adviesbureau die nieuwe standaards in ‘hygiëne & health’ lanceert, maar ook een adviesbureau met contractbeheer, een state-of-the-art contractmanagementtool. We werken hard aan de integratie van bedrijven die we hebben overgenomen. Frank en ik hebben nu voor 100% onze focus op Consensus.”


“We zijn nu een jaar verder, Consensus is verrijkt”


Dat werpt z’n vruchten af, bewijst de groei van Consensus en de aanstaande verhuizing van Barendrecht naar een groter pand in de Spaanse polder per 1 september. Natuurlijk zijn successen te danken aan het team van Consensus, maar ook de baanbrekende noviteiten als Hygiea, Fybots, GrOzone en Ant Solutions. En: “Eind september verwachten we weer met een opvallende noviteit te komen”, verklapt Rob alvast.


Bijzonder en de beste horen bij Consensus Vooruitkijkend naar de Schoonmaakgolfdag op dinsdag 17 september vertelt Frank: “Het is bijzonder dat Mark Reynolds, de beste golfer van Nederland, twee dagen na het 100-jarige KLM Open, bij ons op de Schoonmaakgolfdag is. Hij geeft tips en laat het golfspel zien. Dat is genieten. Maar natuurlijk blijft onze golfdag een informeel platform voor vakgenoten, die elkaar ontmoeten en met elkaar over alledaagse zaken en uitdagingen bij kunnen praten. We verwachten zo’n 150 mensen op Golfclub Haverleij in Den Bosch te mogen verwelkomen. Ook clinicers zijn zeer welkom.

12e Nationale Schoonmaakgolfdag: praktische info wanneer: dinsdag 17 september 2019 tijd: van 10.00 tot ongeveer 21.00 uur, inclusief walking diner prijsuitreiking: om 18.15 uur waar: Golfclub Haverleij in Den Bosch hoofsponsors: Nocore, Piecom en Consensus Services ambassadeurs: Van der Windt Verpakkingen, FacilityApps.com, CleanJack, 365 Cleanit en Datachecker.

Nieuwsgierig? Aanmelden? Klik dan op deze link.

Consensus

Newsletter

Contact

Caïrostraat 97

3047 BB Rotterdam

+31 (0)10 218 3800
info@consensusgroup.org

Want to stay informed about news about Consensus?
Sign up for the newsletter.

Social Media

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter