top of page

Deze revolutionaire 4-in-1 zelftestkit vertelt je welk virus iemand draagt in slechts 15 minuten


De nieuwe Fluorecare 4-in-1 combo-zelftest is ontworpen om snel een betrouwbaar resultaat te geven op 4 mogelijke virusinfecties. Via een neusuitstrijkje ontdekken gebruikers binnen 15 minuten of ze besmet zijn met het SARS-CoV-2 virus, Influenza A virus, Influenza B virus en/of het RSV virus. Hierdoor kunnen bedrijven er snel achter komen of het veilig is voor werknemers om aan het werk te gaan, een baanbrekende innovatie die werknemers op kantoor gezond houdt en de kosten voor ziekteverzuim verlaagt.


Nu online te bestellen

Consensus Group heeft de testkits gelanceerd in hun Innovative Solutions Webshop. “Deze 4-in-1 zelftest is de ultieme oplossing voor onzekerheden tijdens het griepseizoen.” aldus Rob Boele, consultant in Hygiene and Health Solutions bij Consensus Group. “We leven nu in tijden waarin het een gokspel wordt elke keer dat iemand symptomen krijgt, omdat de symptomen van virussen en verkoudheid allemaal zo op elkaar lijken. Testen op COVID-19 heeft ons veel meer zekerheid gegeven tijdens de pandemie, maar er zijn meer virussen die zich gemakkelijk door kantoren en werkplekken kunnen verspreiden. En de realiteit is dat dit bedrijven elk jaar miljoenen kost. Door de komst van deze testkits bieden we niet alleen de mogelijkheid om die cijfers omlaag te brengen maar ook een tool om de gezondheid van ons personeel beter te beschermen.Betrouwbaar

De testen zijn ontworpen door Fluorecare en voorzien van het CE2934 keurmerk. De self-test kits worden al veel gebruikt in heel Spanje, Frankrijk en België. Echter loopt Nederland achter met de introductie van deze nieuwe gamechanger. Toch moedigen veel gezondheidsspecialisten het gebruik van deze manier van testen aan. Mis de kans op een gezondere werkomgeving niet en bestel vandaag nog uw partij Fluorecare 4-in-1 zelftesten.


Meer weten over zelf-testen?

Wil u meer leren over deze test-kits? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts, Rob Boele of Eric de Jong op.

Comments


bottom of page