top of page

Consensus Group: Quality Services krijgt tender Stage Entertainment gegund


Een recent onder auspiciën van Facility Specialists (onderdeel van Consensus Group) gehouden tender met betrekking tot het leveren van sanitaire voorzieningen aan Stage Entertainment heeft ertoe geleid dat Quality Services uit Wijchen het partnership gegund heeft gekregen.


Quality Services (QS) is hiermee verantwoordelijk geworden van de levering van haar exclusieve productassortiment in het AFAS Circustheater, het Beatrixtheater en het Stage Entertainment hoofdkantoor te Amsterdam.


Tevens wordt QS sponsorpartner van Stage Entertainment, hierbij hoort onder andere een speciale Quality Services loge in beide theaters. Bij de feestelijke ondertekening van deze overeenkomst trakteerde Albert Verlinde namens Stage Entertainment op een bijzondere taart.


Over Quality Services

Quality Services biedt dienstverlening op het gebied van sanitaire voorzieningen. Optimale dienstverlening is hierbij het uitgangspunt. Met deskundig advies, professionele montage maar ook een stipte aanlevering van gebruiksartikelen in de voorraadkast.


Bron: https://cleantotaal.nl/nieuws/quality-services-krijgt-tender-stage-entertainment-gegund/


Comments


bottom of page