top of page

Consensus Group partner Ant Solutions behaalt de ISO 9001 én 2700


Hét Nederlands Certificatie Instituut NCI heeft Ant Solutions officieel ISO 9001:2015 en 27001:2017 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat Ant Solutions de informatieprocessen continu beheerst, verbetert en dat ze de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische (klant)informatie borgen.


Rob Boele, directeur van Ant Solutions: “Dagelijks helpen we vele organisaties in Nederland om op een persoonlijke, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilige manier processen efficiënter te automatiseren. De laatste jaren zien we terecht dat er steeds meer nadruk wordt gelegd op de beveiliging van informatie. De ISO 27001 is een internationale norm om een managementsysteem voor informatiebeveiliging op te zetten en te implementeren. Deze certificering laat zien dat we voldoen aan de normen voor het beheersen van de beveiliging van gedocumenteerde informatie. We weten de informatievoorziening te waarborgen en beveiligingsincidenten te beperken.”


State of the Art App

Ant Solutions ontwikkelde een App, waarmee ze de verbindende factor te zijn tussen de opdrachtgever en het schoonmaakbedrijf. Opdrachtgever en opdrachtnemer optimaliseren en verbeteren met hulp van Ant Solutions continu de uiteindelijke schoonmaakkwaliteit. De dienstverlening wordt naar een volgend niveau gebracht zonder dat één van de partijen hiervoor hoeft in te boeten. Ant Solutions is de tool die opdrachtgevers en opdrachtnemers de ruimte biedt voor een verbindende en transparante manier van werken.


Optimale kwaliteit

Ant Solutions gaat altijd voor kwaliteit. Passende bescherming van vertrouwelijke informatie is hier een groot onderdeel van. Ant Solutions streeft naar het maximaal haalbare niveau van informatieveiligheid en werkt hier continu aan.


Klaar voor verdere groei

Het behalen van de ISO-certificaten is voor Ant Solutions dé bevestiging dat ze de processen rond hun dienstverlening ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd. Met dit resultaat zijn ze dan ook ontzettend blij en klaar voor verdere groei!


Heb je vragen?

De businessconsultants van Consensus Group helpen je graag verder. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het optimaliseren en verbeteren van de schoonmaakkwaliteit en een transparante samenwerking met het schoonmaakbedrijf.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page