top of page

Consensus Group aanwezig op Independent Hotel Show Amsterdam 2024

De Independent Hotel Show komt naar Amsterdam. Hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Ook wij zullen op 12 en 13 maart in de Amsterdam RAI exposeren op de Sustainable Energy Hub, met niets minder dan het eerder bekroonde Sustainability Cleaning Concept dat in October van 2023 nog tot Hoteliers Choice was verkozen tijdens de Londen editie van de Show.“De wereld is zich de afgelopen paar jaren ontzettend bewust geworden van de essentie van duurzaamheid. Voor ons is sustainability alleen geen trend. Het bijhouden van de samenleving op een duurzame manier om zodoende de leefbaarheid en gezondheid te bevorderen zit het DNA van ons bedrijf.” aldus managing partner, Glenn Laurentius. Zijn zus en creative director van het bedrijf Jamie Laurentius vult aan: "Er is reden voor ons om ons juist op de hospitality beurs te laten zien. De ervaring op de voorgaande London editie leerde ons dat de mogelijkheden voor groenere alternatieven nog steeds vrij onderbelicht zijn. Dit terwijl er juist nu zo ontzettend veel vraag is naar duurzame schoonmaakoplossingen binnen deze sector. Als Consensus Group voelen we ons verantwoordelijk om ook de wereld van hospitality bewust te maken van de groene mogelijkheden in professionele schoonmaak.”


Exchanging ideas, combining knowledge

“We kijken ontzettend uit om weer twee dagen in de wereld en het gezelschap van de moderne hoteliers te duiken. Naast dat deze show een prachtig podium biedt als exposant is het voor ons ook een leerzaam en inspirerende ervaring. We komen graag in contact met mensen uit het hart van de praktijk, waar het toch om mensenwerk draait. Wij geloven dat hospitality tot happiness leidt. Net zoals dat goede hygiëne tot gezondheid leidt. Door deze ervaringen krijgen wij als consultants een beter inzicht in de behoeften en uitdagingen van de moderne hotelier. Die kennisuitwisseling helpt hen en ons om samen nog slimme oplossingen in de markt te zetten en doelbewust aan de dag van morgen te werken.”


Sustainable Cleaning Concept

Onze professionele Aqueous Ozone-spuitfles imiteert de kracht van onweer en genereert met één druk op de knop een veilige schoonmaaksoplossing van ozon on-demand. Watergedragen ozon is de perfecte vervanging voor al uw dagelijkse chemicaliën en het gedoe bij het schoonmaken, ontgeuren en ontsmetten, zodat uw personeel niet morst en resten of kleurstoffen achterlaat. We nodigen u uit kennis te komen maken met de toekomst van de professionele schoonmaak op de Sustainable Energy Hub!

Comments


bottom of page